Find vikariat

Oversigt over ledige vikariater hos MedAssist

Se de aktuelle jobmuligheder nedenfor

Nordjylland har rangeret MedAssist som nr. 1 i deres udbud for levering af lægevikarer til Regionens klinikker. Det betyder, at MedAssist bliver Region Nordjyllands primære leverandør af speciallæger i almen medicin til regionsklinikkerne fra 1. februar 2020 og frem til 31. januar 2024. Aftalen gør, at MedAssist har 14 dages fortrinsret på at løse Regionens behov for lægevikarer, før andre leverandører kontaktes.

Derfor: hvis du ønsker at arbejde i Nordjylland og vil du være sikker på, at du får lige de perioder du ønsker, så tag endelig fat i os – det er Camilla Thorstensen, som rekrutterer speciallæger i almen medicin og du kan kontakte hende på camilla@medassist.dk eller +45 2242 2290.

Find informationer om vores ledige vikariater nedenfor - tryk på pilen, hvis du vil have flere detaljer og se nærmere på arbejdsbeskrivelsen samt billeder fra arbejdsstedet.

Er der ikke noget, der matcher dine ønsker? Så kontakt os og hør, hvad vi kan gøre for dig! 

Vi har gode erfaringer med at tage udgangspunkt i konkrete ønsker fra læger, der vil arbejde enten herhjemme eller i udlandet og eventuelt vil have familien med.