Hvordan kan vi hjælpe dig?

Tag kontakt og hør nærmere om mulighederne

Læge hos MedAssist

MedAssist er et ungt firma. Men faktisk er vi meget gamle. I hvert fald, hvad angår vores kompetencer og erfaring i markedet. Du kan læse mere om os her.

Og netop vores lange erfaring kommer dig til gode, når du vil arbejde som lægevikar. Uanset om du ønsker vagter i Danmark, et vikariat i en dansk lægepraksis eller på et dansk sygehus, eller nye oplevelser i Norge eller Sverige, er vi den helt rigtige samarbejdspartner. Vi arbejder for dig og dine ønsker. Og sørger for at det hele forløber problemfrit.

Vi ønsker at arbejde sammen med dygtige læger, som vil være gode ambassadører for MedAssist, når de er ude ved vore kunder. Vore læger har autorisation til selvstændigt virke eller speciallægeautorisation og taler dansk (eller norsk/svensk).

Hvis du ønsker at arbejde i Norge eller Sverige og gerne vil have familien med, så hjælper vi jer på plads. Vi sikrer, at I får et ordentligt sted at bo, undersøger hvordan børnene kan blive passet, informerer jer om mulighederne i lokalområdet og har erfaring med alt fra opstaldning af heste til afdækning af ski- og vandreterræn samt fiskevand! Derudover håndterer vi selvfølgelig de nødvendige blanketter, der skal udfyldes, når man arbejder i udlandet og vi vejleder gerne om, hvordan du søger norsk og/eller svensk lægeautorisation. 

Ring til os eller udfyld kontaktskemaet nedenfor med dit navn og telefonnummer (vedhæft eventuelt CV), så tager vi fat i dig snarest muligt.

Kan du anbefale en kollega?

Kan du henvise en kollega, der efterfølgende tager arbejde for MedAssist i mindst en uge, kvitterer vi med 800 DKK til en middag for to.

TESTIMONIALS:

MedAssist er et vikarbureau som jeg varmt kan anbefale. De har fundet til mig meget hurtigt netop det vikariat der passede bedst til mine ønsker. De var meget engagerede i at forhandle de bedste arbejdsvilkår med arbejdsstedet. Hele vejen igennem har jeg oplevet en professional, men også meget personlig og venlig behandling. MedAssist er altid tilgængelig og man føler sig respekteret og værdsat. Aleksandar Jovanovic, speciallæge i psykiatri

Jeg har nu to gange haft vikariater i et par uger i Regionsklinikker, og dette har været arrangeret af MedAssist. Jeg har kun gode erfaringer med dette vikarbureau. De oplysninger, de giver, er relevante og præcise. De anviser særdeles gode boliger, og dagen efter et vikariat er påbegyndt, kontaktes man med henblik på, om alt er i orden. Ved mailhenvendelser til dem kommer der få timer senere svar, altid imødekommende. Jeg har kun haft positive oplevelser. Venlig hilsen Michael Gram Fløystrup, speciallæge i almen medicin

Brugbare links:

Straffeattest

60-dages reglen ang. kørselsgodtgørelse

Registreringsskema
Persondata:
Fagområde:
Periode:

Undertegnede kunne være interesseret i vikararbejde i perioden:

Supplerende kommentarer:
Vedhæft dit CV:

Upload venligst en pdf eller en word fil (Maks 4MB):

drop files